De nieuwste en vetste outdoor experience area van nederland!

Wild Mountain Bedrijfsuitjes

Voor uw teambuilding of bedrijfsfeest in een avontuurlijke setting

Wild Mountain is de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest of teambuilding-activiteit, vooral als het avontuurlijk en een tikkeltje wild mag zijn! Ons terrein leent zich uitstekend voor activiteiten die u en uw collega's inzicht geeft in de kern van teamwork. Door met je team tactisch te denken en doen om zo onze spannende missies te volbrengen komen als vanzelf natuurlijke leiders, strategisch denkers en effectieve uitvoerders optimaal tot hun recht. Een leerzame ervaring die erg waardevol is tijdens de dagelijkse samenwerking binnen het bedrijf!

Activiteiten

Wild Mountain biedt een breed scala aan spannende outdoor activiteiten, voor kleine en grote groepen. Kies een of meerdere arrangementen uit en wij stellen een compleet programma voor u samen.

Kruisboogschieten

Stel je concentratie en scherpe oog op de proef met een echte kruisboog. Met dit stoere precisie-instrument neem je de roos in je vizier en stuur je je pijlen op hoge snelheid weg. Grotere groepen schieten in teamverband, en de beste schutters van elk team spelen een finaleronde om te bepalen wie de kruisboogheld of -heldin van de dag is!

No Escape

Vergeet Escape Rooms. Wild Mountain is Escape Land! Ons terrein leent zich uitstekend voor een combinatie van actie, avontuur, teamwork, strategisch nadenken en puzzels oplossen. Jullie groep wordt verdeeld in 4 teams die elk een cruciale rol spelen in het volbrengen van de missies. Ontwijk bewakers, vermijd booby traps, infiltreer bij de vijand en werk effectief samen. No Escape stelt je doorzettingsvermogen, overlevingsdrang, hersenen en lef op de proef.

4x4 ritten

Ontdek de mooiste offroad wegen in heel Limburg en eventueel België. Afhankelijk van uw wens rijden we tussen een uur en een hele dag rond op avontuurlijk terrein met een vierwielaangedreven terreinvreter. Actie gegarandeerd!

Road Trap

Maak een Escape Land-ervaring nóg avontuurlijker door deze te combineren met Road Trap. We halen jullie op locatie op in onze speciale voertuigen. De missie begint dus al onderweg naar Wild Mountain! Onze voertuigen zijn méér dan slechts een vervoersmiddel, maar om erachter te komen hoe een road trip een Road Trap wordt, moet je wél in durven stappen!

Behind enemy lines

Klinkt het verzamelen van vijandelijke informatie, het uitvoeren van instructies gegeven door het hoofdkwartier en met authentieke legervoertuigen vijandelijk gebied verkennen jou goed in de oren en ben jij en je team bereid je 100% in te zetten? Dan is dit evenement iets voor jou! In teams van maximaal acht personen wordt het vijandelijk gebied verkend met onze authentieke legervoertuigen, in dit gebied worden door de teams tevens diverse opdrachten uitgevoerd. Het parcours wordt gereden met behulp van GPS.

Geschikt of Ongeschikt

In deze strijd worden teams beoordeeld op hun teambuilding in ludieke en spannende uitdagingen. Uiteindelijk wordt bepaald welk team geschikt is en welke ongeschikt is!
De missie: na ontvangst zullen ‘’de rekruten’’ voorzien worden van een zorgvuldige briefing. Gedurende de strijd zullen de teams beoordeeld worden op hun tactische vaardigheden en hun teamwork. Elk team ontvangt legeroveralls, geheime opdrachten, fourage en overige benodigdheden.
Doel: het beste team worden! Met het optimaal uitvoeren van diverse opdrachten wordt elk team beoordeeld op hun kunnen. Alles draait hier om teamprestatie en teambuilding. Welk team is geschikt en welke niet?

Missing General

Volkomen op elkaar zijn aangewezen tijdens een spannende vliegmissie, samen een weg vinden door vijandig gebied, hindernissen aanleggen en obstakels vermijden. De missie is realistisch. Zijn jullie in staat een gewonde generaal in veiligheid te brengen?
De missie: een generaal is met zijn vliegtuig neergestort in vijandelijk gebied. Zorg er samen met je team voor dat hij in veiligheid komt.
Extra informatie: Kort na de crash heeft hij nog contact gehad met het hoofdkwartier via zijn noodradio. Hij is gewond maar heeft een schuilplaats gevonden. De informatie is beperkt, de opdracht gevaarlijk. Om de piloot te lokaliseren en in veiligheid te brengen, voeren jullie een lucht- en grondmissie uit. Er worden meerdere teams ingezet om de kans op slagen te vergroten, want de vijand ligt overal op de loer. De kans om onderschept te worden is groot. Infiltratie en hinderlagen zijn reële gevaren. De vijand zal alles proberen om jullie op het verkeerde been te zetten.
Voertuigen: om deze missie te laten slagen kan er uit 2 opties keuze worden gemaakt: Het vijandelijke gebied geruisloos te voet doorkruisen of razendsnel met legervoertuigen door het vijandelijke gebied rijden (wanneer u ervoor kiest het gebied te voet te doorkruisen, zullen de kosten €50,- p.p. lager liggen).

The bachelor rally | Missie 1 (rally + airsoft)

Vier het einde van je vrijgezellenleven met deze spannende missie! Hier draait alles om strategie, tactiek en communicatie. De combinatie van air soft en een spannende rally is het ideale begin van je huwelijk!
Het evenement: Een Rally in authentieke legervoertuigen, gecombineerd met een Airsoft game. Deze twee uitdagende elementen garanderen een avontuurlijk en gezellig vrijgezellenfeest. tijdens de missie dienen verschillende opdrachten uitgevoerd te worden, waarbij de vrijgezel extra zal worden uitgedaagd. De vooraf verkregen kaart en luchtfoto’s zullen de weg wijzen naar diverse locaties waar de opdrachten verborgen liggen.

Losse rally

Heb je zin om een keer iets heel anders te doen dan een saai borrelfeestje? Dan is rally iets voor jou!
Ontvangst: u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Daarna wordt door de begeleider de voertuigen uitgelegd en kunt u met een instructeur op weg.
De missie: In teams gaat u op pad en elk team krijgt een eigen authentieke legervoertuig tot zijn beschikking, die u zelf mag besturen. U krijgt van de begeleider een route mee. Deze kan met een gps of kaarten zijn uitgezet. Onderweg moeten er ook vragen beantwoord worden, maar natuurlijk is het, het belangrijkste dat u plezier heeft! Als u met meerdere voertuigen rijdt kunt u ook kiezen voor een competitie. Het team die de beste route aflegt en de vragen zo correct mogelijk invult is de winnaar van de dag!

Dropping

Army Experience

Altijd gedroomd van rijden in een authentiek legervoertuig uit de jaren ’50, ’60 en ’80? Of wilt u een familielid, vriend(in), collega of kennis met iets unieks verrassen? Dat kan!
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Ons te bewonderen wagenpark bestaat onder andere uit: Land Rover 109, Landrover Santana, Daf YA 126, DAF YA 314, DAF YA 325, DAF YB 616, Nekaf, en de Daimler Ferret scoutcar.
Rally: na een proefrondje op industrieterrein in één van de wagens, start het echte werk. Onder professionele begeleiding rijdt u rond. U heeft de keuze uit de volgende voertuigen om in te rijden: Landrover 109, DAF YA126, Nekaf, kortom: Ervaar gedurende 1,5 uur het legergevoel!
Let op:

  • Voor dit arrangement dient u in het bezit te zijn van het B rijbewijs
  • U mag tot 7 vrienden of familieleden meenemen om hen mee te laten genieten van deze unieke dag, houdt u er echter wel rekening mee dat niet in ieder voertuig dit aantal personen mee kan rijden
  • In het weekend rijden kan tegen een meerprijs van €40,-
  • Rijden in het grotere materieel is mogelijk, mits in het bezit van een in Nederland geldig groot rijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om off road te rijden met onze YA 328 (€360,-)

Terrein rijden

Vergader bus

Moe van uren lang in een saaie ruimte te zitten? Heb je zin in wat variatie tijdens je vergadering? Dan hebben wij de uitkomst! Wij presenteren met trots onze vergader bus! In deze bus kunt u vergaderen in stijl.

Luchtbuksschieten

Voel de terugslag en power van een echt luchtbuksgeweer. Geen speelgoed zoals op de kermis, maar het echte werk – en dat alles in onze avontuurlijke en uitdagende omgeving!

Kleiduivenschieten

U schiet met een hagelgeweer (kaliber 12) op vliegende schijven van klei. De kleiduiven komen vanuit verschillende richtingen, dus uw reflexen, ogen en vaste hand worden flink op de proef gesteld! Het kleiduivenschieten vindt buiten plaats, en bij slecht weer staat u overdekt.

Handboogschieten

De aloude sport van het handboogschieten krijgt op Wild Mountain een extra dimensie. Als je voldoende hebt geoefend met het raken van de roos maken we er een échte uitdaging van! Richt je pijlen door het raam van een gebouw om het doel te raken of leg een parcours met doelen af door het bos. Voor grotere groepen organiseren we een toernooi, waarbij de winnaar naar huis gaat met de eeuwige roem en een nieuwe reputatie als de Wilhelm(ina) Tell van jullie groep.

Oldtimer 4x4 rondritten

We rijden u in een oude Daf legertruck door de schitterende omgeving van Zuid-Limburg met heuvels, bos, heide, maar ook een bezoek aan Valkenburg, de Amerikaanse begraafplaats in Margraten of het drielandenpunt horen tot de mogelijkheden.

Vervoerd in stijl

Wilt u worden opgehaald in 4x4-stijl of bijvoorbeeld in een oude legertruck naar een gala? Wij kunnen wij dat voor u regelen! Al onze voertuigen zijn te boeken voor rondritten en om u op een totaal andere manier naar uw bestemming te brengen. We kunnen u zelfs als ‘gevangenen’ vervoeren in een ME bus naar een feest, bruiloft, concert, of waar dan ook!
Onze ritten zijn ook te combineren met een barbecue. We vertellen u graag over de mogelijkheden!

Ervaar zelf Back to basic Uitdagend en inspirerend Catering en toiletten
 

Locatie

Wild Mountain

WIL JE EEN BERICHT ONTVANGEN ALS ER NIEUWE EVENTS ZIJN?